Käytä pellavansiemeniä leivonnassa sämpylöihin tai leipiin. Sellaisenaan syötynä, pellavansiemen ei liukene ruuansulatuselimistössä. Laita pellavansiemeniä yöksi veteen likoamaan ja juo aamulla syntynyt ”pellavalima”. Siemenet voi myös murskata ja nauttia runsaan veden kera. Käyttösuositus 1 – 2 rkl päivässä.
Säilytys kuivassa ja viileässä.
Pakkauskoko:
500 g
Reseptivinkit:
Mansikka-juustokakku
Härkäpapu-siemennäkkileipä
Pellavansiemensmoothie
Hunajapaahdetut siemenet
Pakkauksen kierrätysohje:
Kaikki Risetin muovipakkaukset voi laittaa muovinkeräykseen. Jos lähelläsi ei ole muovinkeräystä, pakkauksen voi hävittää sekajätteenä. Lisätietoa muovinkierrätyksestä ja keräyspisteet: rinkiin.fi
Helpottaa ummetuksen hoidossa.
Pellavansiemenenne toimivat myös hyvin kaurapuurossa, kuiviin hiutaleisiin sekoitettuna. Hetken lepäävät lautasella, kun vesi on lisätty ja sitten mikroon. Tasoittaa ruuansulatusta, myönteinen vaikutus suoliston toimintaan on aivan selvä.
Helpompaa kuin leivonta ja joka-aamuista käyttöä! Ei kun vihje pussin kylkeen muidenkin iloksi.