- 1 dl Risetti pellavansiemeniä
- 1 dl Risetti kuorittuja auringonkukansiemeniä
- 1 dl Risetti kuorittuja kurpitsansiemeniä
- 1 dl Risetti härkäpapurouhetta
- 2 dl maissijauhoa
- 3 dl vettä
- 0,5 dl oliivi-/rypsiöljyä
Päälle Risetti hienoa merisuolaa
Tee näin:
Kiehauta vesi ja sekoita siihen öljy ja härkäpapurouhe. Sekoita maissijauho siementen joukkoon. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita hyvin. Levitä massa leivinpaperin päälle mahdollisimman tasaisesti ohueksi kerrokseksi kostuteuin sormin. Ripottele hienoa merisuolaa päälle. Paista uunissa 175 asteessa n. 40 min niin, että näkkileipä on kuivaa ja rapeaa. Voit sammuttaa uunin ja jättää näkkärin vielä jälkilämmölle kuivumaan.