Kuivatuotteemme säilyvät pitkään, joten kaapissa kannattaa aina pitää tietyt perusaineet. Niistä saa loihdittua vaivatta päivän ruuan tai – leivontainspiraation iskiessä – jotain pientä suolaista tai makeaa.
Herkkuhetkien takaamiseksi olemme laatineet muutaman reseptin, joilla voit helposti testata tuotteitamme. Suosittuja ovat etenkin gluteenittomat piparkakut, härkäpapu-siemennäkkileipä, pellavansiemensämpylät ja pellavapyörykät.
Mitä pidit reseptistä? Otamme resepteistä mielellämme vastaan kokemuksia ja mielipiteitä. Tai onko teidän ruokapöydässänne joku suosikkiruoka, jossa käytetään Risetti-tuotetta? Kerrothan reseptisi meillekin: info@risetti.fi
Reseptit: kokki Marko Olkkonen
Kuvat: Roni Lehti
Kuvaussuunnittelu: Mainostoimisto Hurraa
Keraamiset astiat: Minnaliisa Soini
Rekvisiitta: Marja Kuusmaa