Härkäpapu-siemennäkkileipä

 

1 dl Risetti pellavansiemeniä

1 dl Risetti kuorittuja auringonkukansiemeniä

1 dl Risetti kuorittuja kurpitsansiemeniä

1 dl Risetti härkäpapurouhetta

2 dl maissitärkkelystä

3 dl vettä

0,5 dl oliivi-/rypsiöljyä

Päälle Risetin hienoa merisuolaa

Valmistus:

Kiehauta vesi ja sekoita siihen öljy ja härkäpapurouhe. Sekoita maissitärkkelys siementen joukkoon. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita hyvin. Levitä massa leivinpaperin päälle mahdollisimman tasaisesti ohuksi kerrokseksi. Ripottele hienoa merisuolaa päälle. Paista uunissa 150 °C, yksi tunti. Kuivaa leipää yksi vuorokausi pöydällä.

Julkaistu kohteessa Leivonta, Reppuun